Your outdoor e-magazine and stepping stone to the outdoors

Om 52adventures

Magazine 52adventures är ett e-magazine som bara finns digitalt. Vi publicerar reportage och tips inom friluftsliv, äventyr och outdoor. Vi vill att fler ska hitta ut i naturen på sina egna villkor och hoppas att du får inspiration hos oss.

Du behöver vara medlem för att kunna läsa e-magazine 52adventures.

Vår chefredaktör Gunnika Isaksson-Lutteman är mer eller mindre heltidsproffs på helgäventyr och älskar att vara ute i alla slags väder. Bakgrunden till magazinet kommer från året då Gunnika upplevde ett äventyr utomhus varje helg i ett år. 52 stycken ute-upplevelser på ett år, ett projekt som fick namnet 52adventures. Hon ville visa att äventyr inte behöver vara dyrt eller komplicerat, det går att få stora upplevelser med många små äventyr under flera helger.

Projektet 52adventures är mer än tio år sedan nu. Sedan dess har helgäventyren fortsatt och blivit både en livsstil och jobb för vår chefredaktör. Projektet 52adventures med uteäventyr varje helg blir nu e-magazine för andra att hämta inspiration från. Vi tror att äventyr och friluftsliv är för alla och fokus i våra reportage ligger på rörelseglädje och lugn i naturen i en skön balans.